De la pământ la cer, pe Transalpina Reviewed by Viorel Ilișoi on . Pe Cristian Iohan Ștefănescu, ani de zile ziarist la „Deutsche Welle” nu l-am cunoscut cât am fost colegi la „Jurnalul Național”. Ne-am văzut abia după mulți an Pe Cristian Iohan Ștefănescu, ani de zile ziarist la „Deutsche Welle” nu l-am cunoscut cât am fost colegi la „Jurnalul Național”. Ne-am văzut abia după mulți an Rating: 0
You Are Here: Home » FOTOREPORTAJE » De la pământ la cer, pe Transalpina

De la pământ la cer, pe Transalpina

Pe Cristian Iohan Ștefănescu, ani de zile ziarist la „Deutsche Welle” nu l-am cunoscut cât am fost colegi la „Jurnalul Național”. Ne-am văzut abia după mulți ani, la un ceai, ca bărbații, în București. Ne-am și împrietenit tot atunci. Stând de vorbă, am aflat că peste puțin timp va pleca la Sibiu, unde tatăl său va participa la întâlnirea de 60 de ani de la terminarea liceului. 60 de ani? Dar asta e senzațional! i-am spus. Nu mă iei și pe mine? Era perioada când redacția nu mai plătea pentru deplasări. Când îmi crăpa buza să scriu un subiect ceva mai departe de București, mă ajutau prietenii. Iohan m-a luat, cum să nu? A ieșit un reportaj frumos, zic unii, care pe alocuri și mie îmi place: „Liceenii la 80 de ani”. La întoarcere am luat-o pe alt drum, pe Transalpina.

ALBUM FOTO

Clic pe imagine pentru a viziona în slideshow.

ADDENDA. Fotografii de Cristian Iohan Ștefănescu

 

Donație unică
Donație recurentă

Virament în euro

Cont:
Viorel Ilișoi, RO11BRDE410SV36280504100 EUR
Deschis la : BRD-Groupe Société Générale, Agenția Gara de Nord, București
Cod SWIFT: BRDEROBU

Virament în lei

Cont:
Viorel Ilișoi, RO20INGB0000999903842333 RON
Deschis la: ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala
Bucureşti
Cod SWIFT: INGBROBU;
Cod BIC: 606410008.Comments (4)

 • windy

  Viorele , pune o harta ,te rog .Sa fac lumina pe unde umbla drumul aista .

  Parca a fost facut in vremuri uitate .

  Răspunde
 • Roxana Farca

  Asta e o antologie de poante, nu doar un fotoreportaj. Am râs cu lacrimi. Mulțumesc!

  Răspunde
 • carmenT

  multumesc si eu! nu am fost niciodata pe Transalpina, poate nici nu am parte sa ajung vreodata ..cine stie , dar mi-a facut bine povestirea drumului dumneavoastra „intre pamant si cer” … iar fotografia preferata „sarutul de adio” in care domnul Stefanescu saruta obrazul drept al calului ( iepei, ma rog) … ati observat privirea calului? dar a manzului de alaturi?

  Răspunde

Leave a Comment

Scroll to top