Cu tilinca în Montreal Reviewed by Viorel Ilișoi on . [embed]https://www.youtube.com/watch?v=5volxKMqpBk[/embed] Claudiu Olaru, arhitect român din Montreal, m-a vizitat aici, în Laval, ca să ne cunoaștem și să îi d [embed]https://www.youtube.com/watch?v=5volxKMqpBk[/embed] Claudiu Olaru, arhitect român din Montreal, m-a vizitat aici, în Laval, ca să ne cunoaștem și să îi d Rating: 0
You Are Here: Home » DIVERSE » Cu tilinca în Montreal

Cu tilinca în Montreal

Claudiu Olaru, arhitect român din Montreal, m-a vizitat aici, în Laval, ca să ne cunoaștem și să îi dau o carte.

Mă așteptam să fie o întâlnire scurtă, la ceas de seară: salut-salut, dă-mi cartea, poftim cartea. Dar am găsit fiecare o plăcere reală de a vorbi cu celălalt. Astfel am descoperit un om jovial, puțin timid, cu lecturi vaste, arhitect, fotograf talentat, comentator avizat al filmului și – ce surpriză! – cântăreț la tilincă.

L-am văzut că intră cu o țeavă în mână, am crezut că e pentru a se apăra de câini (doar vin din București). Dar el a început să cânte din țeava aia de cupru. Nu fluier, cu găuri, ci o țevușcă simplă. O tilincă. Și deodată casa prietenului meu din Laval, unde ne-am întâlnit, s-a umplut de un freamăt mioritic. Am ajuns acasă instantaneu, fără bilet de avion. Și cu același gust amar ca de fiecare dată când văd oameni valoroși plecați de tot din țară.

Donație unică
Donație recurentă

Virament în euro

Cont:
Viorel Ilișoi, RO11BRDE410SV36280504100 EUR
Deschis la : BRD-Groupe Société Générale, Agenția Gara de Nord, București
Cod SWIFT: BRDEROBU

Virament în lei

Cont:
Viorel Ilișoi, RO20INGB0000999903842333 RON
Deschis la: ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala
Bucureşti
Cod SWIFT: INGBROBU;
Cod BIC: 606410008.Leave a Comment

Scroll to top