Nu mai castrați maidanezii! – Momente și spițe (41) Reviewed by Viorel Ilișoi on . [embed]https://www.youtube.com/watch?v=uprrOWRGer0[/embed]              Maidanezii de pe strada mea cu cât sunt castrați mai des, cu atât se înmulțesc mai cu sp [embed]https://www.youtube.com/watch?v=uprrOWRGer0[/embed]              Maidanezii de pe strada mea cu cât sunt castrați mai des, cu atât se înmulțesc mai cu sp Rating: 0
You Are Here: Home » MOMENTE ȘI SPIȚE » Nu mai castrați maidanezii! – Momente și spițe (41)

Nu mai castrați maidanezii! – Momente și spițe (41)

             Maidanezii de pe strada mea cu cât sunt castrați mai des, cu atât se înmulțesc mai cu spor. Când vezi că hingherii încep să-i culeagă, știi sigur că se vor întoarce împodobiți cu zgărzi la gât, cu cercei în urechi și cu câte un cârd de căței în urma lor.
            Din câte am observat, cățelele nu fată până nu sunt sterilizate măcar o dată. Așa s-a întâmplat cu Udemerica, poreclită astfel pentru abilitatea ei de a se da bine pe lângă toți șefii de haită și pe lângă oameni. Ani de zile n-a văzut-o nimeni cu pui. Și cum au sterilizat-o prima oară, iat-o și pe Udemerica noastră cu trei dolofani. Iar au luat-o hingherii la sterilizat, iar a fătat, de data asta cinci. Iar la a treia sau a patra sterilizare a reușit să fete zece, spre bucuria copiilor din bloc. Cred că a fost sterilizată prea tare, pentru că acum fată întruna, frenetic.

            Toți câinii aștia castrați nu fac altceva decât să împerecheze toată ziua și peste tot, zici că sunt siamezi. A trebuit să-i explic copilului că așa stau câinii la oraș, cum stau și casele una peste alta, din lipsă de spațiu.
            Vecinii mei i-au rugat pe hingheri să lase câinii așa, necastrați, ca să avem și noi loc printre blocuri, ba au încercat să-i alunge cu pietre, cu borcane, însă campania a continuat. Pe lângă Primărie, mai multe asociații pentru drepturile animalelor au adunat câinii de pe strada mea și i-au castrat în repetate rânduri. Fiindcă aceste organizații primesc mulți bani pentru castrarea maidanezilor, iar banii nu pot fi folosiți decât în acest scop. Pe strada Aleșd, cu două blocuri și trei case, n-au fost niciodată mai mult de trei haite cu câte cinci-șase câini, dar în hârțoagele Primăriei scrie că de aici au fost ridicați și sterilizați 56. Tot așa cum și strada figurează la Primăria Sectorului 6 ca fiind asfaltată, când, de fapt, puținul asfalt dintre gropi s-a depus natural, fiind adus pe roți de mașinile care trec pe aici.
            Problema cu maidanezii de pe strada mea e că mușcă și nu există niciun gard din care să rupi un băț ca să te aperi la nevoie. Când vine copilul de la școală sau când am vreun musafir, trebuie să ies cu bățul la colțul străzii să-i apăr de câini. Îmi cumpăr cozi de mătură de la hypermarket, o sută de mii bucata. Las câte una pitită la colț, în tufiș, să fie la îndemână. Dar, deși toți vecinii mei au aspirator, nu rezistă farmecului retro al unei inutile cozi de mătură. Cu criza asta mondială nu se știe cât timp voi mai putea să-mi asigur bețele de ajuns acasă și tare mă tem că voi turba într-o zi. De aceea îi rog din suflet pe toți protectorii maidanezilor din București să înceteze cu sterilizările astea. Ce au cu sexul bietelor animale? Dacă tot au niște bani de cheltuit pe câini, atunci mai bine să le reteze colții, că noi ne temem că ne mușcă, nu că ne-ar face altceva.
(23 martie 2009)
Donație unică
Donație recurentă

Virament în euro

Cont:
Viorel Ilișoi, RO11BRDE410SV36280504100 EUR
Deschis la : BRD-Groupe Société Générale, Agenția Gara de Nord, București
Cod SWIFT: BRDEROBU

Virament în lei

Cont:
Viorel Ilișoi, RO20INGB0000999903842333 RON
Deschis la: ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala
Bucureşti
Cod SWIFT: INGBROBU;
Cod BIC: 606410008.Comments (7)

 • Anonymous

  🙂

  Asa, deci prin Bucuresti pot merge avand „bodyguard”, altfel…
  Sau cu taxi.

  Răspunde
 • Hingher Pe VIATA

  EUTANASIATI MAIDANEZII SI DUCE-TI ZOOFILII LA PSIHIATRIE

  Răspunde
 • Anonymous

  – buna strada Alesd. intamplator sau nu- cam atatea blocuri, case si strazi are localitatea.. numa` ca maidanezii se inmultesc pe zi ce trece. la carciuma, servind bautura alcoolica spirtoasa cu gust si aroma naturala de vodca la 1 leu jumate suta..
  despre efectul sterilizarii am incercat si io ca tot omul, stii, cetatean european care are drepturi, dar raspunsul lor e demn de filme blockbuster: – da` ce sa le facem dom`le, ca nu putem sa ii omoram. n-avem cadru egal. ii sterilizam pe unii, pe altii ii luam si ii facem sefi- cu cercelus in ureche.. sa vezi ce sar catelele pa ei , parca ar stii, darar boalele in ele. plus ca ce, ca esti barbat si in putere, fugi, hhăhăhăh ia uite la asta, cica il f** pe el cainii hăhăh si daca te musca, mare lucru, io am fost muscat de peste douaj de ori si numa prostii mor de la caini, asculta la mine..
  nah, mai zi ceva

  Răspunde
 • Anonymous

  Sinte ti niste prosti, ucigasi si produs brut ceauseschian, rusine poporului romin de a proceda asa, jos cu coruptia folositi banii de la europeni pentru ceea e vi sau, oferit nu i mai bagati in buzunarele voastre, rusine pentru voi, deja a ti torturat tiganii care ne fac de rusine un toarta europa si acum ucideti cinii in loc sa i salvati, i mi este rusine ca sint romina TREZITI VA ROMINE si incetati coruptia, sinteti ca niste hingheri cu totii, regrete eterne

  Răspunde
 • Anonymous

  bravo bine spus

  Răspunde

Leave a Comment

Scroll to top