Cu bicicleta la psihiatru – Momente și spițe (48) Reviewed by Viorel Ilișoi on . [embed]https://www.youtube.com/watch?v=N79VkdqBV-4[/embed]             Doctore, a înnebunit bicicleta. M-a pus dracul s-o scot la plimbare prin București tocmai [embed]https://www.youtube.com/watch?v=N79VkdqBV-4[/embed]             Doctore, a înnebunit bicicleta. M-a pus dracul s-o scot la plimbare prin București tocmai Rating: 0
You Are Here: Home » MOMENTE ȘI SPIȚE » Cu bicicleta la psihiatru – Momente și spițe (48)

Cu bicicleta la psihiatru – Momente și spițe (48)

            Doctore, a înnebunit bicicleta. M-a pus dracul s-o scot la plimbare prin București tocmai în campania electorală. De la asta cred că i se trage. De-atunci a luat-o razna.

            Cum am ieșit din bloc, Mircea Geoană. Mulți de Geoană. Unul lângă altul, pe fiecare stâlp. S-o fi gândit că aș putea să-i uit figura de la un stâlp la altul. Cum mergeam cu bicicleta, Geoană, Geoană, Geoană, Geoană! Inundație! Abia așteptam să ies în bulevard să iau o gură de Băsescu. La noi președinții cresc în copaci și pe stâlpi. Dacă toate cablurile ar fi îngropate și n-ar mai fi nevoie de stâlpi, România ar deveni monarhie.
            Doctore, unde mă duceam cu bicicleta, numai de președinți dădeam. Când o suceam să nu-l mai vadă pe Geoană, dădea cu farul în Băsescu. Băse pe jos, Băse pe sus, Geoană la metru pătrat, Crin Antonescu fălfâind pe ici pe colo, primarul Oprescu peste intersecții, Becali pe garduri, Vadim prin parcuri, iar Băsescu, iar Oprescu, Antonescu peste Geoană , Băse peste Antonescu. Vadim s-a dat jos de pe afiș și a biciuit cu vorba mafia popcornului și a vatei de zahăr din parcul Moghioroș. Biata bicicletă a stat foarte aproape de tribun, doctore, a început să dea în gropi, s-o ia pe contrasens. S-a pus după aceea pe vorbit de una singură din mers. Zicea: Geoană președinte. Batem palma. Totul la prețuri mereu mici. Eduard Manole. Pierdut motan, ofer recompensă. Vă dau țara înapoi.
            Mai la vale, o aud iar: spune și tu da. 150 de motive. De ce le e frică, nu scapă. Nu parcați aiurea, că vine Geoană și vă ridică mașinile. Băsescu pentru România, Crin Antonescu președinte, tratament pentru dependenți de heroină. Hai, România, la Carrefour Militari. Geoană face cinste. Antonescu, Mocca. Trăiți bine? Spune și tu da.
            Imaginează-ți, doctore, prin ce a trecut bicicleta mea. Campanie electorală, îți dai seama? Băse cât blocul. Vadim președinte. Luna prețurilor nebune. Vă dau țara înapoi, angajăm croitorese, Vadim, reparații calculatoare. Crin Antonescu scoate țara din criză. Calitate germană la prețuri foarte mici. Revoluția bunului simț. Mereu găsești câte ceva de făcut. Îți alegi președintele. Câștigi 10 la sută pe an și 32 de kile de veselie.
            Băsescu pentru bucureșteni. Geoană președinte, non-stop, acum în Cotroceni. Dragoste fără preaviz, din 23 octombrie în cinema. Antonescu scoate România din criză. Să trăiți bine. Învingem împreună, câștigăm sticla de un milion de lei. Temperaturi scăzute, oferte fierbinți. Băsescu. Geoană. Antonescu. Oprescu. Vadim. Becali. Branduri renumite, totul cu până la 70 la sută reducere.
            Acum înțelegi, doctore, ce-a pățit? Sigur de la campania asta i se trage. Zic mersi că nu m-am țicnit și eu. Se pare că nu are efect decât la biciclete.
            Crezi că se mai poate repara ceva?
            (11 noiembrie 2009)
Donație unică
Donație recurentă

Virament în euro

Cont:
Viorel Ilișoi, RO11BRDE410SV36280504100 EUR
Deschis la : BRD-Groupe Société Générale, Agenția Gara de Nord, București
Cod SWIFT: BRDEROBU

Virament în lei

Cont:
Viorel Ilișoi, RO20INGB0000999903842333 RON
Deschis la: ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala
Bucureşti
Cod SWIFT: INGBROBU;
Cod BIC: 606410008.Leave a Comment

Scroll to top