„Momente și spițe” la Iași Reviewed by Viorel Ilișoi on . Bicicleta Leta a fost în Palas Mall, la Iași! Postul local de televiziune Tele M a surprins momentul într-o știre șchioapă. (VIDEO) "In cadrul targului de carte Bicicleta Leta a fost în Palas Mall, la Iași! Postul local de televiziune Tele M a surprins momentul într-o știre șchioapă. (VIDEO) "In cadrul targului de carte Rating: 0
You Are Here: Home » MOMENTE ȘI SPIȚE » „Momente și spițe” la Iași

„Momente și spițe” la Iași

Bicicleta Leta a fost în Palas Mall, la Iași! Postul local de televiziune Tele M a surprins momentul într-o știre șchioapă. (VIDEO)

„In cadrul targului de carte Librex, jurnalistul a prezentat publicului rubrica sa de reportaje video si a impartasit momente din experienta de teren dobandita in peste 20 de ani de activitate publicistica. Viorel Ilisoi recunoaste ca are exigente inalte si a vrut sa depaseasca limitele pe care reportajul de gazeta i le impunea.”  

Faptul că bicicleta Leta a pedalat virtual la Librex Iasi, împinsă de Alex Savitescu, n-a trecut neobservat. Lăsînd la o parte știrea de la Tele M și câteva semnalări pe Facebook, evenimentul a fost imortalizat fotografic de Răzvan Constantinescu și a fost onorat de prezența domnului profesor Daniel Condurache, mamă eroină și tătic, totodată, al tuturor ziariștilor buni din Iași, mai vechi sau mai noi, care sunt și cei mai buni din București.

cratima3Absența diacriticelor din știrea de pe site-ul Tele M este compensată de prezența suplimentară a cratimei la imperativul „vino” („Vin-o mama sa ma vezi la spitalul de obezi „). După cum e formulată știrea, se poate înțelege că reportajul despre obezi este scris de bicicleta Leta. Orice om cu scaun la cap își dă seama că așa ceva e imposibil: Leta n-ar fi scris „vin-o” așa, cu cratimă.

60285_689016091142018_529372585_n

Viorel Ilișoi și Alex Savitescu, doi ziariști de categorie grea (peste 100 de kilograme fiecare) pedalând în tandem pe o bicicletă invizibilă

Donație unică
Donație recurentă

Virament în euro

Cont:
Viorel Ilișoi, RO11BRDE410SV36280504100 EUR
Deschis la : BRD-Groupe Société Générale, Agenția Gara de Nord, București
Cod SWIFT: BRDEROBU

Virament în lei

Cont:
Viorel Ilișoi, RO20INGB0000999903842333 RON
Deschis la: ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala
Bucureşti
Cod SWIFT: INGBROBU;
Cod BIC: 606410008.Comments (3)

Leave a Comment

Scroll to top